Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Φενγκ σούι: 10 κανόνες για να προσελκύσετε τον έρωτα

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε τον έρωτα στη ζωή σας είναι να προσαρμόσετε ανάλογα το περιβάλλον που ζείτε. Η ακαταστασία, τα θαμπά χρώματα και τα έργα τέχνης που απεικονίζουν μοναχικές παραστάσεις μπορούν να διώξουν τον φτερωτό θεό από την πόρτα σας. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές για να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο ή να βελτιώσετε τη μακροχρόνια σχέση ή τον γάμο σας.

1. Αντικαταστήστε τις απεικονίσεις μοναχικών μορφών με εικόνες ευτυχισμένων ζευγαριών. Μπορεί εκείνη η φωτογραφία σας πριν από μερικά χρόνια με το ονειροπόλο ύφος να σας φαίνεται πολύ ρομαντική, αλλά στην πραγματικότητα εκφράζει απλώς μοναξιά, η οποία έτσι συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή σας. Φροντίστε να γεμίσετε τον χώρο με μορφές ευτυχισμένων ζευγαριών που θα δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τον έρωτα.

2. Δημιουργήστε ένα καθιστικό που να ευνοεί την οικειότητα. Οι μονές πολυθρόνες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι προτιμάτε την απομόνωση. Αν αναζητάτε τον έρωτα, φροντίστε το καθιστικό σας να περιλαμβάνει έναν όμορφο διθέσιο καναπέ και δυο πολυθρόνες κοντά η μια στην άλλη. Μια τέτοια διαρρύθμιση θα δείξει ότι είστε έτοιμη να υποδεχτείτε την παρουσία ενός άλλου ανθρώπου στη ζωή σας.

3. Η θέση της τηλεόρασης δεν είναι στην κρεβατοκάμαρα. Η μικρή οθόνη δεν ταιριάζει στις μικρές ώρες όταν έχετε ξαπλώσει. Αν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, δοκιμάστε να διαβάσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα ή ερωτικά ποιήματα. Ετσι το υποσυνείδητό σας θα επηρεαστεί ανάλογα και θα μαγνητίσει τον έρωτα.

4. Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα σε ερωτική φωλιά. Κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα και δημιουργήστε ένα παραμυθένιο περιβάλλον στην κρεβατοκάμαρα. Κουνουπιέρα από τούλι, κλινοσκέπασμα σε ινδικό στιλ και μαξιλάρια που θυμίζουν χαρέμι θα σας εμπνεύσουν και θα αυξήσουν τον αισθησιασμό στη ζωή σας.

5. Μήπως το κρεβάτι είναι υπερβολικά μεγάλο; Αν το διπλό σας κρεβάτι θυμίζει... πλατεία, το αποτέλεσμα είναι ότι θα κοιμάστε σε απόσταση από τον σύντροφό σας. Επιλέξτε ένα λίγο μικρότερο, και προσθέστε σεντόνια σε χαρούμενο εμπριμέ για να χαρίσετε περισσότερη ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή.

6. Ετοιμαστείτε για παρέα: αν είστε μόνη, αδειάστε ένα συρτάρι, αφήστε μερικές κενές κρεμάστρες στο ντουλάπι και βάλτε μια επιπλέον οδοντόβουρτσα στο μπάνιο. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε ότι είστε πρόθυμη να μοιραστείτε τον χώρο σας με τον κατάλληλο σύντροφο, που, ποιος ξέρει, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί λίαν συντόμως!

7. Αφήστε χώρο δίπλα στο κρεβάτι. Ενα κρεβάτι στριμωγμένο στον τοίχο δεν είναι καλός οιωνός για την ερωτική σας ζωή. Φροντίστε το κρεβάτι να έχει πρόσβαση και από τις δύο πλευρές, ώστε να είστε έτοιμη να υποδεχτείτε εκείνον που θα το μοιραστεί μαζί σας.

8. Τονώστε την ενέργεια στο σημείο που συνδέεται με τον έρωτα. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού και πρέπει να προσφέρει μια εικόνα τρυφερότητας και ζεστασιάς. Ενας διθέσιος καναπές με ένα ρυθμιζόμενο φωτιστικό είναι μια ιδανική λύση.

9. Κρατήστε ελεύθερη την κρεβατοκάμαρα. Ο χώρος αυτός συνδέεται με την ερωτική σας ζωή και σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες, τις ζωγραφιές των παιδιών και τα σκόρπια παιχνίδια. Αφιερώστε το υπνοδωμάτιο στην ξεκούραση και την αγάπη και βρείτε άλλους χώρους του σπιτιού για τα υπόλοιπα.

10. Συμφωνία σε ροζ. Τα αισθησιακά χρώματα όπως το ροζ και το κόκκινο τονώνουν τον ερωτικό τομέα. Επιλέξτε απαλές αποχρώσεις σε ροδακινί, κοραλί, σομόν για να προσελκύσετε έναν ρομαντικό τρυφερό σύντροφο, ή πιο έντονες πινελιές σε μπορντό, καρπουζίκαι κόκκινο της φωτιάς αν αναζητάτε μια σχέση όπου να κυριαρχεί το πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: